Identificació i requisits tecnològics

Identificació de persones físiques i jurídiques

Actualment, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar admet els següents sistemes d'identificació per accedir als serveis publicats en aquesta Seu:

  • DNI. Les persones físiques poden utilitzar els sistemes de signtura electrònica incorporats al Document Nacional d'Identitat en les seves relacions per mitjans electrònics amb l'Ajuntament. El règim i efectes de l'esmentat document es regeix per la seva normativa reguladora.
  • Certificat de la FNMT. Els ciutadans o persones jurídiques podran utilitzar el certificat de Clase 2CA emès per la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre quan sigui necessari garantir l'autenticitat i la integritat dels documents signats i el tràmit que vulguin dur a terme exigeixi el grau de seguretat ofert per aquest certificat, que permet la emissió d'una signatura avançada.
  • Cl@ve. De la mateixa manera, i per tal de simplificar l'accés electrònic dels ciutadans als serveis públics, també s'accepta la identificació mitjançant el sistema Cl@ve, el qual té per objectiu principal és que els ciutadans puguin identificar-se davant l'Administració mitjançant claus concertades (usuari més contrassenya), sense haver de recordar claus diferents per a l'accés als distints serveis. Aquest sistema complemnta els dos sistemes d'identificació anteriors, DNI-e i certificat electrònic, i ofereix la possibilitat de realitzar signatura en el núvol amb certificats personals custodiats en servidors remots.

 

Sistemes operatius suportats

La compatibilitat dels serveis oferts a la seu electrònica de l'Ajuntament està garantida per a equips:

  • Windows 7, 8 i 10 (32 i 64 bits)

 

Navegadors suportats

Els serveis de la seu electrònica de l'ajuntament estan desenvolupats per a ser compatibles amb els navegadors:

  • Microsoft Internet Explorer versió 7.0 o superior
  • Chrome

 

Java

Per a aquells tràmits que requereixin la signatura electrònica i depenent del sistema seleccionat per a realitzar-la, pot ser necessari que l'equip tingui instal·lat Java versió 8 o superior, així com habilitar l'execució de Java i descàrrega d'applets en la configuració del navegador.

 

JavaScript

És necessari permetre l'execució de codi JavaScript.

Accedeix als processos selectius de personal

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la navegació. Saber més