Tornar al llistat de Noticies

El Consell Municipal d'Esports defineix noves línies d'actuació

51935301-1228683667306486-5059273614134607872-n-0.jpg
Dimarts, 26 de Febrer del 2019

Aquest dimarts, 12 de febrer, el Consell Municipal d'Esports del municipi de Sant Llorenç va celebrar una reunió on es van parlar diferents temes de l'àmbit.

En aquesta trobada, es va parlar de les subvencions esportives que es donen des del consistori, tant a esportistes individuals com a clubs i entitats i també es va informar de la situació en la qual estan els tràmits per al projecte d'un edifici annex al poliesportiu Marga Fullana. Un edifici que comptarà amb dues sales polivalents per a dur a terme activitats diverses així com dansa, ioga o pilates. La construcció d'aquestes obres està previst que comencin abans de l'estiu.

Entre altes aspectes, també cal destacar una bona notícia per a l'esport del municipi. Es va aprofitar l'ocasió per presentar el club de pàdel llevant, una iniciativa d'un grup d'al·lotes aficionades a aquest esport amb ganes de promoure el pàdel i fer activitats i que demostra que aquest esport es va consolidant dins el municipi.
Una reunió enriquidora en la qual també es van començar a obrir noves portes comla idea d'oferir altres esports com l'atletisme a petits i grans. 

Accedeix als processos selectius de personal

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar i millorar la navegació. Saber més