• Buscando...

Notícies

Sant Llorenç subvenciona amb 180.000 euros la rehabilitació de façanes en mal estat del nucli de s'Illot

03/04/2019 14:34h
Foto noticia

Aquesta nova partida està destinada a fomentar la  conservació  i pot arribar a fins a 3.000 euros per immoble

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha aprovat una subvenció destinada a la restauració o rehabilitació de les façanes del nucli de s'Illot, del municipi de Sant Llorenç des Cardassar,  a  proposta de la Delegació de la zona costanera i  Turisme del municipi i que destinarà un total de 180.000 euros per a aquesta funció en edificis i cases que es trobin a la via pública, tinguin vint anys o més i estiguin en mal estat.

Aquesta proposta respon  a la intenció del consistori de seguir amb el projecte d'embelliment i millora del nucli costaner i recuperar i mantenir l'estètica de la zona, el que alhora, suposaria una repercussió positiva tant en la població local com en els visitants.

Així, tots aquells veïns o veïnes que compleixin els requisits, podran beneficiar-se i aconseguir una ajuda de fins al 65% del pressupost d'execució de les obres, amb un màxim de 3.000 euros per immoble. Un incentiu que pretén ser un impuls pels propietaris i al que poden adherir-se les obres començades a partir del gener del 2018.

El termini de sol·licitud acaba a final d'abril i és obligatori una vegada aconseguida la subvenció acabar les obres abans de l'abril del 2020. 

Per a més informació podeu acudir a la Delegació, a l'Ajuntament o consultar totes les bases fent clic aquí.

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més