• Buscando...

Notícies

Palma Aquarium es bolca amb els damnificats de Sant Llorenç i els dedica la seva propera festa solidària

15/11/2018 00:00h
Foto noticia

El parc marí ha decidit destinar els fons de la seva tradicional festa solidària jo també als damnificats per la torrentada de Sant Llorenç. L'esdeveniment escelebrarà el cap de setmana del 17 i 18 de novembre amb un preu únic d'entrada al parc de 10 €.

Palma aquarium vol donar suport i ajudar els veïns de sant llorenç. Per tal motiu la propera edició de la festa solidària jo també estarà destinada a recaptar fons per als damnificats per la torrentadadel passat 9 d'octubre.

L'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de novembre, i durant aquests dos dies l'entrada a Palma Aquarium costarà només 10 euros, tant per a adults com per a nens a partir de 4 anys. Aquests dies el parc ampliarà l'horari perquè els visitants tinguin més temps de gaudir de totes les activitats, obrint de 10 a 18:30 h. Amb última entrada a les 17:00 h.

Les persones que visitin el parc durant aquests dies, a més de visitar l'aquari, trobaran un ampli programa d'activitats i tallers per a tota la família.

El destinat als damnificats per la torrentada provindrà d'una part dels ingressos de taquilla més tot el que es recapti d'una gran tómbola solidària, amb importants premis com estades en hotels, entrades, sopars, spas, bicicletes, tablets i molts regals més , tots cedits per empreses col·laboradores que s'han sumat d'aquesta manera a la causa solidària.

La de 2018 és l'onzena edició consecutiva d'aquest esdeveniment que el parc marí celebra cada any des de la seva obertura, cedint part dels beneficis recaptats durant un cap de setmana a una causa solidària de l'illa. Convertida en una tradició de l'aquari, la festa del jo també ha ajudat en anys anteriors a la Fundació Pare Montalvo (2008), el Banc d'Aliments de Balears (2009), Nadia Nerea (2010), AECC (2011), ARKA(2012 ), la Fundació Handisport (2013), Sonrisa Médica (2014), Fundació Rana (2015), Projecte Home Balears (2016) i Mallorca Sense Fam (2018).

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més