• Buscando...

Notícies

Obertura del període d’inscripcions al Sistema Integral de Qualitat en Destinació (SICTED) per la temporada 2016

14/03/2016 00:00h

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar es va adherir al Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació(SICTED) al 2011 amb l'objectiu de millorar la qualitat d’aquesta destinació turística, i així poder-ho transmetre als nostres visitats, i a aquells que comercialitzen la nostra zona. En aquesta línia, i des de llavors, sol·licita als establiments turístics que formin part d'aquest programa, per tal de treballar conjuntament en aquesta línia, i així fer d'aquesta una destinació atractiva i més competitiva.

El SICTED és un sistema de gestió de la qualitat de fàcil implantació, que compta amb el continu suport de personal per part de les administracions turístiques, suposant l'opció més senzilla per aquells establiments turístics que volen disposar d'un sistema de gestió. Es tracta d'un sistema promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SET) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de manera que es considerat com un dels sistemes de gestió homologat i vàlid per al compliment de la Llei 8/2012, de 19 de juliol, de Turisme de les Illes Balears, el Decret 20/2015, de 17 d'abril que disposa la obligorietat de mantenir un sistema de millora continu a partir de l'any 2017.

El període d’inscripcions quedarà obert fins a final del mes d’abril, i per les empreses o persones interessades, des de l’ajuntament concertarem una visita personalitzada amb tècnics de l'Agència de Turisme Balear per poder-vos explicar els objectius, l'abast i els avantatges del programa SICTED.

Us podeu posar en contacte amb l'àrea de turisme mitjançant el correu electrònic  mmelia@santllorenc.es o als telèfons 971585409 - 638855828.

Per més informació us podeu dirigir també al web www.calidadendestino.es.

Enllaços: 
Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més