• Buscando...

Notícies

Nova Seu Eletrònica de l'Ajuntament

08/05/2018 10:25h
Foto noticia

Des de Noves Tecnologies us volem informar de la posada en pre-producció del que serà la nova Seu Electrònica de l'Ajuntament. Amb aquesta nova Seu es pretén donar una nova imatge a la part administrativa de l'Ajuntament, així com també simplificar al màxim la recerca i localització de la informació per part dels ciutadans.

A més, aquesta seu comptarà amb una extranet corporativa on hi podreu trobar, entre d'altres:

  • Accessos als diferents backoffice de l'Ajuntament, així com també als portals d'altres entitats o administracions necessaris per a la gestió diària de l'Ajuntament.
  • Notícies internet respecte a l'organització i funcionament de l'Ajuntament. Qualsevol àrea podrà sol·licitar els permisos adients per poder publicar noves notícies dins l'organització.
  • Un apartat de consultes freqüents (FAQs) on s'aniran inventariant les consultes més repetitives i rellevants respecte del funcionament de l'Ajuntament, tan pel que fa al sistema informàtic com a protocols o processos a seguir per a la realització d'una tasca/procediment concret.

Durant el període de pre-producció i testeig d'aquesta nova Seu, us agraïriem la vostra col·laboració en la localització de possibles errades o amb l'aportació de millores o suggeriments amb la finalitat de disposar, en un breu període de temps, d'una Seu Electrònica el més eficaç i eficient possible.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més