• Buscando...

Notícies

L'Hospital de Manacor inicia la primera fase del Pla Director amb les obres del Servei d'Urgències

15/02/2018 00:00h
Foto noticia

Les obres de la primera fase del Pla Director comencen aquest mes. Per aquest motiu, la Gerència de l’Hospital de Manacor ha previst un conjunt de mesures urgents que afectaran els usuaris i el personal. La més imminent són els canvis de circulació, que hauran de tenir en compte els usuaris que acudeixin al Servei d’Urgències: entre el 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, que mostraran com arribar al Servei d’Urgències. Però el fet més important que han de conèixer els usuaris és que pel vial d’accés a Urgències només hi podran passar els vehicles que traslladin pacients, a fi d’aconseguir fluïdesa en la circulació.

Pel que fa a la seguretat —tant dels pacients com dels acompanyants— estarà permès que entri al Servei d’Urgències un sol acompanyant amb cada pacient. A la porta d’entrada es proporcionarà una targeta d’autorització, que s’haurà de tornar en sortir.

La Gerència vol recordar que, abans d’acudir al Servei d’Urgències, és important consultar el metge / la metgessa de família del centre de salut corresponent o al servei del 061 anomenat "Salut respon". Es pretén que les obres afectin tan poc com sigui possible l’activitat assistencial de l’Hospital.

Us informam que totes aquestes noves regulacions es poden trobar en un fullet informatiu que es repartirà als centres de salut, a les farmàcies i als ajuntaments. A més, podeu consultar la notícia al següent enllaç: 

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més