• Buscando...

Notícies

Les obres de reforma del local de la tercera edat de Son Carrió es reinicien aquest dilluns

06/07/2018 00:00h
Foto noticia

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha signat aquest divendres un nou contracte amb l’empresa inquera La Trapa per a reiniciar les obres del centre social de la tercera edat de Son Carrió.

L’empresa adjudicatària seguirà amb el projecte començat el juny de l’any passat i després de l’anàlisi del projecte ja ha establert la planificació temporal del projecte, que ha marcat la finalització de les obres en dos mesos; pel que està previst que estiguin acabades al setembre.

Aquestes reformes se centren amb l’eliminació de barreres arquitectòniques, l’adaptació dels banys per a persones amb minusvalidesa i la renovació total de les instal·lacions elèctriques, així com aires condicionats o endolls i de la cuina del local; que també quedarà renovada. També es comprarà mobiliari nou.

Cal recordar que aquestes obres es deixaren sense acabar al novembre del 2017 a causa de la fallida de l’empresa anterior i ara es reiniciaran amb l’objectiu inicial de dotar a Son Carrió d’un centre on els majors disposin de  totes les facilitats i un espai adaptat a les seves necessitats.

El projecte ha comptat amb un pressupost de 177.253 euros.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més