• Buscando...

Notícies

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat un borsí d’interins d’operari de brigada de l’empresa municipal Bellver per concurs-oposició i una plaça interina d’operari de neteja

23/02/2017 00:00h

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat una borsa de feina d'operaris de brigada com a personal laboral interí, mitjançant concurs-oposició per substituir les possibles baixes, vacances, permisos, llicències o qualsevol supòsit de nomenament com a funcionari interí.

L’Ajuntament de Sant Llorenç també ha convocat una plaça interina d’operari/a de neteja en la modalitat de contracte de relleu. La plaça es convoca per raó de la jubilació parcial i la consegüent reducció de la jornada laboral d’una treballadora municipal. La persona que resulti seleccionada subscriurà un contracte laboral de relleu que estarà en vigor mentre duri la citada situació de jubilació parcial. El contracte, en la seva modalitat de relleu, quedarà extingit quan la persona rellevada assoleixi la jubilació total. En aquest moment, el rellevista podrà convertir-se en personal laboral amb contracte a temps complet de caràcter interí sempre que així es prevegi en la plantilla de personal.

I per promoció interna, ha tret la convocatòria d’una plaça d’electricista.

La convocatòria d’aquestes places s’han acordat en sessió ordinària de la Junta de Govern de dia 16 de febrer de 2017. Trobareu la informació corresponent als BOIB que adjuntam.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més