• Buscando...

Notícies

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar demana a la ciutadania que valorin el servei d’escoleta, de centre de dia i la Policia Local per millorar-los

03/03/2016 00:00h

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha posat en marxa un projecte de valoració d’alguns serveis municipals amb l’objectiu final de cercar la seva millora a través de conèixer la percepció de la població del municipi.

Els serveis que es valoraran són el centres de dia, les escoletes municipals i la Policia Local. “Volem implicar a la ciutadania en la gestió del dia a dia i crèim que d’aquesta manera sabrem què en pensen dels serveis municipals i com podem millorar-los”, subratlla la primera tinent batle i coordinadora de l’equip de govern, a més de regidora de Recursos Humans, Antònia Bauzá.

El projecte pretén valorar la globalitat del servei, mai de forma concreta, la feina duta a terme pel personal de cada un dels serveis.

El projecte es desenvoluparà per fases. Es preveu la finalització al mes de juny amb la presentació de les línies o propostes de millora per a cada un dels serveis.

Aquest projecte es durà a terme amb la col·laboració d’una empresa externa (Site 5, Consultoría de Gestión) que desenvoluparà les tasques de recopilació d’informació, anàlisi i col·laboració amb l’Ajuntament per a plantejar àrees de millora a cada un dels serveis analitzats.

“Des de l’Ajuntament demanam  i agraïm la col·laboració dels veïnats en la recollida de les dades, serà gràcies a ells que obtindrem resultats al final del projecte que ens ajudaran a millorar els serveis municipals”, assenyala Bauzá.

La recollida d’informació als centres de dia i a les escoletes es farà mitjançant l’aportació d’un formulari imprès per a usuari o nin o nina. La primera tinent de batle explica que si un familiar o un tutor té en el centre diversos usuaris o nins n’hi ha prou en complimentar un sol formulari. En el cas de la valoració a la Policia Local, l’enquesta es farà via telefònica.

Els formularis són anònims  i, si es vol, es poden ficar a sobres tancats, també se’l poden dur a ca seva per a que es pugui complimentar i l’entrega dels mateixos es farà per part de les famílies o tutors al centre.

Les enquestes seran recollides per part de Site 5, Consultoría de Gestión, per poder analitzar els resultats de forma global.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més