• Buscando...

Notícies

L’1 de maig va començar el període d’alt risc d’incendis

04/05/2016 00:00h

Des de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç informen que l'1 de maig va començar el període d’alt risc d'incendi forestal, segons el decret que regula l'ús del foc.

Entre d'altres aspectes, els ciutadans han de tenir present que:

- No es permet l'ús del foc a l'aire lliure a partir de l'1 de maig i fins al pròxim 15 d'octubre en terrenys de naturalesa forestal (pinar, alzinar, garriga, ullastrar, carritxar, roquisar, etc).

- Tampoc no es permet l'ús del foc en aquest període en terrenys de naturalesa no forestal que se situen a una distància menor de 500 metres dels terrenys forestals. No obstant això, la Conselleria de Medi Ambient pot atorgar autoritzacions excepcionals.

- Per a qualsevol consulta, us aconsellam contactar amb la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears al telèfon 971 17 66 66.

Calendari de caça

Des de l’àrea de Medi Ambient també informen que el 30 d'abril es va publicar l'ordre de vedes per al període cinegètic 2015-2016. Aquesta norma estableix el calendari de caça, les espècies cinegètiques, les captures màximes, etc. 

Per enguany, la caça del conill amb escopeta sense cans comença el 26 de juny. La mitja veda comença el 15 d'agost, i la caça menor en general el 12 d'octubre.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més