• Buscando...

Notícies

Entrevista a Alícia Duran

07/08/2015 00:00h

N'Alícia és la nova regidora de festes del municipi i ens mostra un petit tast del que seran aquestes festes de Sant Llorenç 2015

 

 

Entrevista:

Com va la teva primera experiència de regidora de festes?
L’experiència és molt bona, m’encanta. Durant aquests dos mesos hem hagut de treballar molt per acabar d’organitzar les festes d’aquest any, perquè no ho pareix però darrera cada un dels actes perquè surtin bé hi ha molta feina i gent implicada.

- Quin acte destacaries? Quin és el teu preferit?
Voldria destacar dos actes que són les novetats que s’han introduïdes aquest any. La primera, la Holi festival, una festa molt de moda a nivell mundial on la protagonista és la pols de color. I l’altre novetat és la Sant Llorenç Craft Beer & Swing Festival, una fireta de cervesa artesana on també es podran degustar unes delicioses tapes. A més les persones que els agradi ballar podran fer un tast de swing.
El meu acte preferit és la cursa popular nocturna “Més sans que un gra d’all”. El moment més emotiu, per jo, és quan la gent llorencina es concentra davant ca s’escaleta i mentre cau aigua des de d’alt, la veu del poble s’uneix i esclata amb els lemes “Que boti, que boti, que boti sa cursa” o “No som un poble som una família” .

Són unes festes molt animades, creus que la gent podrà aguantar el ritme? 
Si, jo estic segura que els llorencins aguantarem el ritme perquè ens agrada molt la festa. Hi ha molts d’actes però també podem trobar temps per descansar i agafar forces per seguir endavant amb les festes.

- Hi haurà activitats per als més petits?
Clar que sí, hem intentat elaborar unes festes on tothom hi tingui cabuda. Pels més petits podem trobar la tradicional diada infantils amb jocs populars (córrer les canyes, trencar olles i les cintes), la festa de l’aigua (tobogans aquàtics, catarates gegants...), les curses d’atletisme infantil, tobogans aquàtics i jocs d’aigua a la piscina municipal i l’animació infantil a càrrec dels Petits Pirats.

Esperem que siguin unes festes plenes de germanor i divertiment per residents i visitants. Visca Sant Llorenç!

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més