• Buscando...

Notícies

Encara no segueixes el perfil de l'Ajuntament a Telegram?

10/10/2019 10:25h
Foto noticia

Una vegada més, el Departament de Noves Tecnologies pretén impulsar la comunicació entre l'Ajuntament i tota la societat del nostre municipi, per això posa a la disposició de tota la gent interessada el perfil de l'Ajuntament a Telegram, el qual podeu seguir si voleu estar informats de les notícies més recents d'una forma telemàtica, còmoda i instantània. 

Per qui encara no conegui aquest canal, Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure que permet enviar i rebre missatges a través d'Internet. També permet crear grups i enviar imatges i vídeos. A més, un dels seus objectius és proveir una major privadesa i seguretat en comparació amb altres aplicacions similars.

Finalment, vos recordam que l'Ajuntament també compta amb altres canals de comunicació com, per exemple, la Web Municipal (https://www.santllorenc.es/ca), la Seu Electrònica (https://seue.santllorenc.es/ca), el perfil a Facebook (https://www.facebook.com/ajsantllorencdescardassar/) on podeu consultar tota l'actualitat del que esdevé especialment al nostre municipi. 

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més