• Buscando...

Notícies

Els escolars de Sant Llorenç des Cardassar tots junts pel Medi Ambient

24/06/2019 13:30h
Foto noticia

El passat 18 de juny tots els alumnes de primària de les escoles de Sant Llorenç, Son Carrió i sa Coma han gaudit d’una diada lúdica-educativa organitzada pel Departament de Medi Ambient.

Des de fa anys, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza aquesta diada per conscienciar als infants de la necessitat de prendre mesures per evitar que la creixent pressió sobre els sistemes naturals del planeta Terra arribin a un punt de ruptura

Les activitats de la diada es van desenvolupar des de primera hora del matí fins a les 13:30 hores. El departament de Medi Ambient ha organitzat un total de 12 tallers relacionats amb diferents temàtiques ambientals dirigits als grups de 1r fins a 4t de primària. Les activitats han inclòs des de espectacles musicals de la mà d’en Joanet Recicles i en Tomeu Granera, o els Artefactes Musicals, fins a diversos jocs realitzats amb residus, tallers de confecció de bosses de tela amb camisetes, simulacres de rescat de fauna marina i observació d’invertebrats marins, entre d’altres.

Pels alumnes de 5è i 6è s’ha organitzat una neteja de la zona dunar a la Punta de n’Amer. En total 158 alumnes han participat en aquesta acció s’emmarca dins el programa Let’s Clean-Up Europe!.

En finalitzar la diada s’han lliurat els premis del XI concurs de dibuix comarcal “Ni un foc al bosc”, on han participat més de 400 alumnes dels centres escolars de tota la comarca de Llevant.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més