• Buscando...

Notícies

Els alumnes de tercer de Mestre Guillem Galmés varen conèixer l’Ajuntament

18/11/2015 00:00h
Foto noticia

Els alumnes de tercer de l’escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç varen conèixer, ahir, de primera mà, les tasques que realitza el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i els regidors.

Aquesta activitat s’emmarca en el programa Coneix l’Ajuntament que desenvolupa l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Llorenç i que va adreçat a totes les escoles del nostre municipi.

La classe de tercer de l’escola Mestre Guillem Galmés es va dividir en sis grups per poder dur a terme l’activitat. Cada un dels grups va fer feina amb un regidor i també amb el batle, així varen poder conèixer l’àrea concreta que porta cada un dels representants municipals.

Els nins i nines que varen fer feina amb l’àrea de Festes varen elaborar un programa de festes i el dibuix de la camiseta de la cursa més popular de Sant Llorenç, Més sans que un gra d’all. Els qui varen fer feina amb l’àrea de Cultura varen preparar una exposició de Jackson Pollock i per això varen elaborar un quatre seguint el seu estil de la figura més important del moviment de l'expressionisme abstracte. Els de Medi Ambient varen anar a fer una enquesta per les cases del poble per saber com funciona el porta a porta. Els escolars que els varen treballar amb l'àrea d'Esports varen elaborar una diada de l’esport amb el material que els va facilitar l’Ajuntament i la varen muntar enmig de la plaça de l’Ajuntament. En el cas dels Serveis Socials, a partir d’un cas pràctic d’una família nouvinguda al poble, els nins i nines varen elaborar un mural per explicar-los les tradicions, els costums, els nuclis que formen Sant Llorenç, la llengua, etc.

El batle Mateu Puigròs també va participar a la jornada. Els alumnes varen realitzar propostes i preguntes de ple. L’activitat va acabar amb una sessió plenària on varen assistir tots els nins i nines.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més