• Buscando...

Notícies

Eleccions 10N: procediment de sol·licitud d'exclusió o inclusió per rebre propaganda electoral

26/09/2019 13:11h
Foto noticia

Ja està obert el termini de presentació de sol·licituds d'exclusió o inclusió per rebre propaganda electoral de les properes eleccions generals de dia 10 de novembre. La gent que desitgi no rebre aquesta publicitat postal, o bé aquella que sí la vulgui rebre perquè no l’ha rebuda mai o va sol·licitar l’exclusió a les darreres eleccions, pot fer-ho recollint i presentant aquesta sol·licitud al Registre General de l’Ajuntament de dilluns a divendres entre les 8 h i les 15 h, o bé digitalment a la seu electrònica. El termini per fer-ho finalitza el 7 d'octubre (inclòs).

Així mateix, respecte a les eleccions del 10-N, l'Ajuntament informa que: 

  • El dret de sufragi correspon a les persones amb nacionalitat espanyola, majors d'edat o que compleixin els 18 anys fins el 10 de novembre.
  • La ciutadania podrà consultar les llistes del cens electoral a l’Ajuntament des del proper 30 de setembre i fins dia 7 d'octubre.   
  • La gent ha de votar al municipi i al col·legi electoral on constava empadronada a data 27 de juny de 2019.
  • Els col·legis electorals del nostre municipi seran els mateixos que en les darreres eleccions.
  • La data límit per sol·licitar el vot per correu és el 30 d'octubre de 2019 (inclòs). Per sol·licitar-ho us podeu dirigir a qualsevol oficina de Correus on us facilitaran l'imprès adient.
Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més