• Buscando...

Notícies

El Consorci engega el Dia del Turisme a Cala Millor

08/11/2016 00:00h
Foto noticia

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha engegat per primera vegada, el divendres 4 de novembre, el Dia del Turisme a Cala Millor, un reconeixement públic als treballadors del sector que amb tant d’esforç han dedicat a contribuir en el desenvolupament turístic de la nostra marca Cala Millor i ho han fet reconeixent la feina feta per l’oferta complementària “tantes vegades oblidada injustament”, concretament a restauradors i taxistes jubilats.

L’acte de reconeixement s’ha duit a terme a l’Auditori de sa Màniga amb un aforament ple de representants del sector turístic, tant dels hotelers com de l’oferta complementària. El gerent del Consorci, José Marcial Rodríguez ha estat l’encarregat d’obrir la diada. També han presidit l’acte la presidenta i batlessa de Son Servera, Natàlia Troya, el vicepresident i batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, i els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolas Bordal respectivament. La cloenda ha anat a càrrec del conseller d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca, Cosme Bonet, que ha assistit en representació del president.

Al llarg de la jornada, s’ha comptat amb la participació del Sr.Antoni Riera, catedràtic d’Economia Aplicada de la UIB i assessor tècnic de la Fundació Impulsa Balears, que ens ha fet una interessat ponència titulada ‘Quan el benestar està en la intersecció’, sobre l’anàlisi de dades estadístiques relatives al sector turístic i la seva interpretació en quan a rendibilitat i la importància del valor de la destinació.

També s’ha comptat amb la participació del coordinador del grup Smart Destination de la UIB, el Sr. Bartomeu Alorda, que ens ha introduït el concepte d’East Mallorca Cala  i Millor, i com s’integra aquest amb la nostra destinació com a Smart Destination, de manera que a partir de la formació i de la coordinació entre el sector públic, privat i la universitat, s’incrementi el valor de la destinació, amb la seva ponència ‘El cicle de l’aigua’.

“Des del Consorci de Turisme engegam aquesta iniciativa per primera vegada amb l’esperança que tengui continuïtat per molts d’anys, perquè el que pretenem en endavant és reconèixer públicament la feina de tantes persones que de manera entregada han dedicat la seva professió a atorgar el salt qualitatiu de què gaudeix avui el nostre sector turístic i que ha convertit la nostra destinació en una de les més valorades internacionalment”, ha explicat de la regidora de Turisme de Son Servera, Marga Vives.

Vives ha explicat que des del Consorci ha estat difícil destriar per quin sector havíem de començar aquest reconeixement però al final han escollit els col·lectius que treballen directament per oferir un servei de qualitat a les persones que ens visiten cada any, concretament a dos sectors imprescindibles per atorgar una atenció qualitativa a tots els nostres visitants. “D’una banda, a tots els nostres taxistes jubilats, treballadors incansables; i, de l’altra, a les persones que han fet del sector restauració la seva manera de viure per tal de contribuir a millorar l’oferta i les experiències de la nostra destinació”, ha afegit Vives.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més