• Buscando...

Notícies

El Consell de Mallorca concedeix una subvenció a l’Ajuntament de Sant Llorenç pel “Projecte bàsic i executiu per la nova pavimentació central dels carrers Majors dels dos nuclis urbans de Sant Llorenç des Cardassar i Son Carrió”

04/11/2015 00:00h
Foto noticia

El Consell de Mallorca va assignar, en la sessió plenària de dia 8 d’octubre, una subvenció de 65.000 euros a l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per poder pavimentar de bell nou els carrers majors dels nuclis de Sant Llorenç i Son Carrió.

El projecte consisteix bàsicament en la millora del paviment i sobretot la supressió de barreres arquitectòniques per tal de facilitar la circulació dels vianants.

L’Ajuntament té fins dia 30 de novembre per adjudicar les obres, les quals hauran d’estar acabades i la documentació presentada al Consell de Mallorca dia 31 de maig de 2016.

Ahir, dia 3 de novembre, va acabar el termini de presentació d’ofertes. L’obra es licita conjuntament Sant Llorenç – Son Carrió i el redactor del projecte és l’arquitecte llorencí Jaume Salas. El total de l’obra ascendeix a 107.095,71 euros, per la qual cosa l’Ajuntament aportaria la resta fins a arribar al total.

El procediment de la licitació és obert.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més