• Buscando...

Notícies

Carreteres i camins que es tallaran en motiu de la marxa cicloturística Mallorca 312

26/04/2016 00:00h

El proper dissabte dia 30 d’abril, el terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar es veurà afectat per la marxa cicloturística internacional, Mallorca 312, de la següent forma:

De les 15:00 h a les 19:30 h els següents punts patiran tall de trànsit:

- La carretera de Calicant estarà tota tancada, també es tancarà el creuer amb el carrer Lepanto. Es podrà anar cap el camp de futbol però no a les pistes de pàdel ni següents.

- Es tancarà el camí de Son Gorrió fins el carrer Son Pi, cap a Son Soler, camí de ses Planes i fins el carrer Barcelona.

- La carretera d’Artà estarà tota tancada des del Bar Son Colom en direcció Artà.

Resumint des de les 15:00 h fins a les 19:30 h estarà tancant el trànsit a la carretera Calicant, la de ses Planes i la carretera d’Artà.

La Policia Local proposa les següents alternatives:

  1. Camí de Son Drago.
  2. Camí de Son Sagi, però sempre entrant per Dragonera, i al carrer Barcelona hi haurà un policia local que farà de clau de pas. Es podrà arribar a la zona de Balafi per Son Sagi-Ravellar-Portell den Polit.
  3. Artà per Son Servera.
  4. Camí de sa Grua-sa Reial per Son Avinent.

La cursa cicloturística seguirà el següent recorregut: els ciclistes entraran per la carretera de Calicant i a les pistes de pàdel voltaran a l’esquerra, després giraran a mà dreta pel camí de Son Gorrió fins el creuen Son Pi i giraran a la dreta cap a Son Soler, carrer Barcelona, Bar Son Colom, per girar a l’esquerra carretera d’Artà en direcció Artà.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més