• Buscando...

Notícies

Canvi del sistema de recollida de contenidors i dels contenidors a la zona costanera

20/01/2017 00:00h

A la zona costanera es canvia el sistema de recollida de contenidors i també els contenidors. Fins ara, els contenidors tenien quatre rodes, ara no en tendran i la recollida passarà a ser de càrrega lateral. Aquest contenidors són més voluminós i la tapadora està tancada, fet que permetrà reduir la quantitat dels mateixos i al mateix temps ajudarà a donar una bona imatge.

En total s’instal·laran 216 contenidors per a les diferents fraccions: rebuig, paper, vidre i envasos lleugers. El color del contenidor de rebuig passa de verd a gris per no crear confusió amb el contenidor de vidre.

La setmana vinent conviuran els dos sistemes junts. Els usuaris poden fer servir un o altre indistintament. Després començaran a retirar els contenidors antics.

Aquest és una de les millores que es va comprometre dur a terme el nou concessionari.

Volem recordar que l’Ajuntament de Sant Llorenç disposa d’un servei gratuït de recollida de trastos vells, de voluminosos. Només heu de telefonar al 900 10 44 98 i demanar cita i passaran gratuïtament a recollir els vostres trastos per davant ca vostra.

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més