• Buscando...

Notícies

Cala Millor llueix un any més la Bandera Blava

03/07/2018 00:00h
Foto noticia

El passat dilluns, 2 de juliol, els representants del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han hissat la Bandera Blava a la platja de Cala Millor.

Un any més, les platges dels municipis de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar han obtengut la distinció de la Bandera Blava que atorga la Fundació per a l’Educació Ambiental (FEE) i que reconeix el compliment dels criteris de legalitat, sanitat, neteja, seguretat i informació mediambiental. Enguany les platges que han obtengut la distinció són es Ribell - sa Marjal, Cala Millor (Son Servera i Sant Llorenç) i sa Coma.

A l’acte d’avui, on s’ha hissat la bandera a Cala Millor, hi han assistit els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal respectivament, el Sr. José Marcial Rodríguez, gerent del Consorci, altres representats municipals i representants dels hotelers de la zona.

Ambdós regidors han volgut remarcar l’esforç que es fa any rere any per aconseguir aquest distintiu, i és que cal recordar que la Bandera Blava promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per acomplir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat. Les distincions de Bandera Blava s'atorguen internacionalment des del 1987. Cala Millor ha obtengut aquesta bandera en 28 ocasions des que el 1989 en va rebre la primera.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més