• Buscando...

Residus

Recollida selectiva

La generació de residus s'ha convertit en un dels principals problemes de les societats modernes i per això, a dia d'avui, ha passat a ser un dels factors més importants a tractar per les administracions. Al municipi de Sant Llorenç des Cardassar vetllam per una correcta gestió de totes les fraccions de residus, treballant per donar els serveis necessaris que ens permetin eliminar de la manera més correcta i respectuosa amb el medi ambient aquelles restes que podem generar a les nostres llars o als nostres negocis.

Tots els residus que generam a les nostres llars, comerços o establiments, els podem dividir en diverses fraccions. A l’hora de fer la recollida selectiva diferenciam entre el paper i el cartró, el vidre, els envasos lleugers i la matèria orgànica.

Després d’haver separat les quatre fraccions citades, sempre ens quedarà aquella que anomenam rebuig i que inclourà tots aquells residus que no podem reciclar com són la pols d’agranar, els papers bruts o banyats, la vaixella, els plàstics no reciclables, els bolquers, etc.

Tanmateix, a les nostres llars i als nostres llocs de feina es generen altres tipus de residus que no queden inclosos dins cap d’aquestes fraccions, com poden ser: mobles, electrodomèstics, piles i bateries, envasos de pintura o olis, restes de poda, etc. En aquests casos cal acudir al Parc Verd de Sant Llorenç o a les deixalleries mòbils que s’instal·len un dia a la setmana a cada un dels altres nuclis del municipi. Podeu consultar l’horari del Parc Verd i el calendari de la deixalleria mòbil a l’apartat del Parc Verd.

 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més