• Buscando...

Residus

Parc verd

Actualment a Sant Llorenç des Cardassar disposam d’un Parc Verd, les instal·lacions del qual es troben a Sant Llorenç i estan a disposició de la ciutadania per dipositar-hi els residus corresponents de manera adient. A més, està totalment prohibit abocar residus fora del recinte del Parc Verd.

Quan aneu al Parc Verd, dirigiu-vos al responsable i dipositau els residus en el lloc indicat. Recordau que l’ús del Parc Verd és per a particulars i petits establiments comercials.

Podeu consultar l’horari del Parc Verd:

També podeu consultar el calendari de la deixalleria mòbil al Parc Verd:

 

Si viviu a Son Carrió, s’Illot, sa Coma o a Cala Millor, teniu a la vostra disposició el servei de la deixalleria mòbil, on podeu dipositar els mateixos residus que es recullen al Parc Verd de sant Llorenç:

 

Quan es tracti de residus voluminosos, també vos podeu acollir al servei de recollida domiciliària de voluminosos, que es du a terme els dijous i pel qual s’ha de concertar cita prèvia.

Els residus voluminosos són aquells que per les seves característiques (dimensions, pes o propietats determinades) no poden ser objecte de la recollida ordinària. Així mateix, podem diferenciar diversos tipus de residus voluminosos: els electrodomèstics, que poden ser de línia blanca (rentadores, geleres, congeladors, etc.) i de línia marró (televisors, ordinadors, etc.), mobles i altres residus de mida grossa.


 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més