• Buscando...

Aigua

Consum responsable

El nostre planeta està format en tres quartes parts d'aigua però tot i això, aquesta matèria prima s'està convertint en un bé molt preciat. El model de vida adoptat a la nostra societat ens ha empès cap a un consum d'aigua molt elevat que provoca una demanda, en moltes ocasions, excessiva. Això està creant problemes de subministrament que cal tenir molt presents, així com altres efectes que poden anar més o menys relacionats com són les sequeres o la sobreexplotació dels aqüífers i les reserves d'aigua.

En aquest marc, cal tenir en compte que Sant Llorenç des Cardassar és un municipi turístic i que el seu consum d'aigua és molt elevat. Per això, per poder gaudir d'un abastiment adient i respectuós amb el nostre entorn, des del Departament de Medi Ambient s'impulsen i recolzen totes aquelles mesures que fomentin el consum d'aigua responsable, a fi de posar el nostre gra d'arena per combatre un problema tan actual i intentar que tots poguem prendre consciència de la importància d'aquest fenomen.

En aquest apartat de la web, a més d'informar de les iniciatives que es prenen respecte a aques tema, també podreu consultar dades estadístiques, entre altres, referents a l'EDAR (Estació Depuradora d'Aigües Residuals), que ens ajudaran a entendre i comparar les xifres de consum d'aigua de la població.

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més