• Buscando...

L'ajuntament

Batlia

Benvinguts i benvingudes a aquest nou portal de l'Ajuntament de Sant Llorenç. Una finestra oberta a tots i que pretén seguir el ritme de la nostra comunitat i avançar amb ella, en tots els sentits, també en el tecnològic. 

Amb aquesta nova web volem adaptar els continguts al procés constant de canvi i fer-la més propera, més senzilla i més accessible per a tu. Sí, tu, que d'alguna o altra manera has arribat fins aquí. 

Podem extrapolar l'objectiu d'aquesta nova pàgina a l'objectiu general d'aquest Ajuntament, un compromís amb els nostres ciutadans, amb la transparència i la participació, tres pilars fonamentals per al bon funcionament del nostre municipi.

Us convidem a visitar-nos tant com vulgueu, a explorar-la i a utilitzar-la com una eina de comunicació i d'informació. També als visitants, qui podran fer des d'aquí una volta pel millor del nostre municipi.

Com a batle només puc animar-vos a fer útil aquest canal de manera que el convertiu en un bon aliat per a facilitar-vos el vostre dia a dia, els vostres tràmits amb l'administració, les ofertes de feina, o les notícies del que passa a casa vostra, al vostre poble. 

Endavant. Tenim obert les 24 hores. 

 

El Batle, 

Mateu Puigròs Sureda

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més