• Buscando...

Esports

Consell Municipal d'Esports

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va constituir, junt amb el col·lectiu del sector esportiu del municipi de Sant Llorenç, el Consell Municipal d'Esports el mes de juny del 2016 pel decret de Batlia 2016/175.

Per fer-ho, el Consistori prèviament es va reunir al camp de futbol Es Moleter amb el sector esportiu i els va informar de l'esborrany del reglament del Consell Municipal d'Esports. A més, es varen debatre totes les propostes i suggeriments que es van presentar.

El Consell Municipal d’Esports és un òrgan consultiu però no vinculant, per tal de debatre i estudiar les qüestions relacionades amb l'esport del municipi.

L'objectiu és facilitar la participació global de la població del municipi en la configuració i el desenvolupament de la política esportiva, i assessorar en matèria esportiva a l'Ajuntament de Sant Llorenç.

L’Ajuntament ha convidat a participar del Consell Municipal de l’Esport al sector esportiu del municipi de Sant Llorenç (esportistes, presidents/es i juntes directives dels clubs esportius i entrenadors, associacions esportives, empreses del sector, etc.), Amipas i mestres d'educació física de les escoles del municipi i tota persona individual que manifesti la seva intenció de participar-hi. 

Aquest lloc web fa servir cookies, si roman aquí accepta el seu ús. Llegir més