EL SISTEMA INTEGRAL DE QUALITAT TURÍSTICA EN DESTINACIÓ

El SICTED o Sistema de Qualitat Turística en Destinacions inicia el curs i temporada 2012 al municipi de Sant Llorenç.
21/02/2012 - 11:36 hores

L' Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, conscient de la importància del sector turístic en el nostre municipi, col·laborarà amb la Conselleria de Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears per implantar el Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que cedeix la metodologia a la Conselleria de Turisme i Treball; treballa amb empreses i serveis turístics de fins a 29 oficis diferents i influeix en l' experiència i satisfacció del turista que visita el nostre municipi.

La Conselleria de Turisme i Treball disposarà ben aviat del calendari d'actuacions al nostre municipi. Es començarà amb una jornada informativa i de sensibilització per a totes aquelles empreses i serveis interessats a adherir-se al projecte.

La jornada de sensibilització tindrà lloc el proper dijous dia 14 de març, a l' Auditori de Sa Màniga, a Cala Millor, a les 16.00h.

Una vegada es compti amb adhesions s' iniciarà el projecte amb sessions formatives, assistència tècnica a les empreses, i a final de temporada, proposta i lliurament de distincions, una vegada superades les avaluacions.

Totes aquelles empreses interessades en el projecte de qualitat SICTED podeu trobar més informació al web www.calidadendestinos.es o podeu contactar amb l’àrea de turisme de l’Ajuntament al mail mmelia@santllorenc.es i al telèfon 971585409.
Notícia publicada per: Miquel Melià Barceló

Tècnic de turisme
Bellver SA| ® Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Reservats tots els drets.
Web desenvolupada pel departament de Noves Tecnologies. Avís legal. Condicions d'ús.
Plaça Ajuntament, 1 - 07530 Sant Llorenç des Cardassar. Telf. 971 838 393 Fax 971 838 094 |
Correu: ajuntament@santllorenc.es
Resoluciò recomanada 800 x 600 - Estadístiques
Compatible amb Internet Explorer i Mozilla Firefox