Dimoniada, foc i fum a Son Carrió

Aquest dissabte, 14 de gener hi hagué una dimoniada a Son Carrió amb colles de dimonis de diferents pobles dels voltants. També tingueren lloc el fogueró i la torrada amb uns 700 assistents. Un èxit per encetar les festes de Sant Antoni, Visca!
15/01/2012 - 20:03 hores

Dissabte, Son Carrió pareixia l’infern, a les 20 hores d’un vespre fred, a davant ca n’Apol.lònia se congregaren les colles de dimonis de Sant Joan, S’Illot, Porto Cristo, amics de Sant Antoni de Manacor i com no podia ser d’altra manera els de Son Carrió. Després de la presentació de cada colla, els dimonis carrioners, un estol de més de quaranta dimoniots, dimonions i dimònies encetaren el ball acompanyats per la nostra gran banda de música municipal. Acte seguit desfilaren pels carrers fent plorar a més d’una criatura i arribaren a la plaça de l’església on els esperava un gran fogueró de llenya seca. El dimoni gros i el petit l’encengueren i amb la calentor del foc, totes les colles demostraren el seu art per a ballar, és clar, estaven dins el seu element.

La Delegada de Son Carrió, na Maria Montserrat i el batle Mateu Puigròs, convidaren a tothom, unes set-centes persones a torrar llonganissa i botifarró regat amb vi per a llevar-se el fred.
La vetlada acabà amb una ximbombada ben coenta i segons m’han contat va durar fins que no tingueren veu per a cantar més.

Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: www.carriocity.com

 

 Notícia publicada per: Catalina Rafela Galmés Pascual

Delegació Son Carrió
Delegació Son Carrió


GALERIA FOTOGRÀFICA
Clicau damunt les imatges per ampliar

| ® Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. Reservats tots els drets.
Web desenvolupada pel departament de Noves Tecnologies. Avís legal. Condicions d'ús.
Plaça Ajuntament, 1 - 07530 Sant Llorenç des Cardassar. Telf. 971 838 393 Fax 971 838 094 |
Correu: ajuntament@santllorenc.es
Resoluciò recomanada 800 x 600 - Estadístiques
Compatible amb Internet Explorer i Mozilla Firefox