• Buscando...

Notícies

Conferència de Tomeu Arbona sobre l'ametlla a la gastronomia de Mallorca

04/05/2016 00:00h

En Tomeu Arbona del fornet de sa soca de Palma ha vingut al Centre Cultural de ca n'Apol.lònia, a Son Carrió, a parlar de la gastronomia de Mallorca i en especial del paper que hi ha tingut i encara hi té l'ametlla a la rebosteria i als plats salats. La identitat d'un poble també es mesura per la gastronomia, pels productes locals i en Tomeu en recupera receptes que malauradament s'havien perdut al llarg dels anys.

En acabar la conferència, els assistents han pogut degustar una coca de gató, llet d'ametlla i altres productes, una meravella pel paladar.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a prestar els nostres serveis i analitzar l’activitat del web amb la finalitat de millorar el seu contingut. Si selecciona el botó o tanca aquest baner autoritza la instal·lació de cookies d’anàlisi per aquest fi. Pot rebutjar les cookies mitjançant la configuració del seu navegador. + info. a la nostra Política de cookies. Llegir més